Три роки за півтори тисячі: як дівчина «присвітила дорогу»

Вівторок, 29 листопада 2016, 20:48
Правоохоронці Золочівського відділення поліції Харківщини викрили у скоєнні злочину 23-річну місцеву жительку.
Три роки за півтори тисячі: як дівчина «присвітила дорогу»

До чергової частини звернувся місцевий чоловік з заявою про зникнення телефону. Він розповів, що напередодні знайома попросила у нього мобільний телефон, аби присвітити дорогу та через деякий час повідомила, що загубила мобільний.

В ході оперативних дій правоохоронці затримали зловмисницю – 23-річну дівчину. Зі слів підозрюваної стало відомо, що телефон вона майже одразу продала, а гроші витратила на власні потреби. Згідно з висновком товарознавчої експертизи матеріальна шкода становить майже півтори тисячі гривень.

Слідчим відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 190 (шахрайство) Кримінального кодексу України. Підозрюваній загрожує до 3-х років позбавлення волі.

Нагадаємо, у тому ж Золочівському районі жінці раптово спало на думку вкрасти велосипед, що вона і зробила. Сума матеріальної шкоди становить понад 2 тисячі гривень, а спонтанній викрадачці також «світить» три роки.

А днями у Харкові спіймали транспортну злодійку – жінка спеціалізовувалася на викраденні мобільних телефонів у пасажирів транспорту. 

comments powered by HyperComments