Учня спецінтернату спіймано на крадіжці

Неділя, 4 грудня 2016, 07:34
16-річний хлопець обікрав приватне домоволодіння
Учня спецінтернату спіймано на крадіжці

До чергової частини надійшло повідомлення від 38-річного чоловіка про те, що з його будинку в Ізюмі зникли речі майже на 14 тисяч гривень.

Під час проведення оперативно-розшукових дій правоохоронці викрили зловмисника – раніше судимого за аналогічні злочини 16-річного підлітка. З пояснень хлопця стало відомо, що він є учнем одного зі спеціалізованих інтернатів міста Харкова. Крадіжку вирішив скоїти, аби поліпшити своє матеріальне становище.

Речові докази вилучені та повернуті власникові.

Слідчим відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 6 років.

Як повідомлялось раніше, працівники Новобаварського відділу поліції затримали 36-річного харків’янина за крадіжку електроінструментів. В результаті був викритий 36-річний раніше не судимий знайомий потерпілого. Встановлено, що спершу він проник до відкритого сараю та вкрав електрорубанок, електролобзик, шуруповерт та ручну бензопилу. Через деякий час зловмисник знову навідався до цього ж домоволодіння та виніс зварювальний інвертор, електродриль, бензопилу та кутошліфувальну машинку.

comments powered by HyperComments