Поліція констатує: у Харкові шахраї почали "працювати" по дітям

П'ятниця, 9 грудня 2016, 06:11
Частіше за все шахраї представляються працівниками поліції та під приводом того, що телефон схожий на раніше викрадений, просять дітей віддати його
Поліція констатує: у Харкові шахраї почали "працювати" по дітям

Про це було заявлено під час зустрічі начальника Новобаварського відділу поліції Артема Заворіна з керівництвом адміністрації та директорами шкіл в Управлінні освіти адміністрації Жовтневого району.

Нагадаємо, що раніше "Справжня Варта" писала, що у Харкові обкрадають і б'ють дітей. Поліцейські затримали крадіїв дитячих санок та розшукуть людину, яка напала на дитину в центрі міста.  Двох зловмисників, які викрадали з під'їздів дитячі санки і коляски, впізнали. Їх затримали в районі Роганського житлового масиву 6 грудня  вранці. Виявилось, що на рахунку зловмисників як мінімум 5 крадіжок.

Ще одна надзвичайна подія з дитиною сталась в центрі міста також 5 грудня. На ул.Алчевскіх напали на хлопчика, який ранком йшов до школи. Як повідомили очевидці в соціальних мережах, коли школяр переходив дорогу, біля нього зупинилася машина. З неї вийшов чоловік, вдарив дитину по голові, забрав пакет зі "змінкою" і поїхав.

comments powered by HyperComments