НС в багатоповерхівці на Салтівці, є загиблі (фото, доповнено)

П'ятниця, 9 грудня 2016, 10:05
Увечері 8 грудня на вул. Вл. Зубенко (Тимурівців), 29-в в Харкові сталась пожежа, загинула людина.
НС в багатоповерхівці на Салтівці, є загиблі (фото, доповнено)

Про це повідомили очевидці події в соцмережах.

За їх даними, під час надзвичайної ситуації загинула бабуся, надихавшись диму. Пожежа поширилася на кілька квартир. Як стверджують в соцмережі сусіди, загибла страждала психічним розладом.

"Бабуся з шизофренією 2 стадії підірвала гасову лампу і сама ж загинула від диму", "Я живу на 7 поверсі, а горіло на 6-му. У квартирі складно було перебувати, диму багато було, а вийти неможливо", - говорять свідки події.

За їх словами, на гасіння пожежі приїхали 3 пожежних відділення і бригада «швидкої».

В прес-службі ГУ ДСНС в Харківськькій області повідомили, що 8 грудня о 20:43 на номер «101» надійшло повідомлення про пожежу у житловому дев’ятиповерховому будинку за адресою: вул. Владислава Зубенко, 29 В. До місця виклику було негайно направлено 2 пожежно-рятувальних відділення на автоцистернах та автодрабину. На момент прибуття рятувальників площа пожежі складала 5 кв.м.

У квартирі на 6-му поверсі в одній з кімнат горіли домашні речі та меблі. Вся квартира була в густому диму. Рятувальники загасили вогонь вже о 21:55. В іншій кімнаті знайшли тіло 76-річної мешканки квартири без ознак життя. За попередніми даними вона задихнулась чадним газом.

Причина виникнення пожежі з’ясовується, відзначили рятувальники.

 

comments powered by HyperComments