Спритний куп’янчанин за сезон пограбув в окрузі всіх, кого встиг

Середа, 14 грудня 2016, 12:03
І крав все, що бачив - бідони,диски від авто, метал
Спритний куп’янчанин за сезон пограбув в окрузі всіх, кого встиг

На початку весни та впродовж літа до чергової частини Куп’янського ВП надходили заяви від власників домоволодінь міста та району. Їхній зміст був приблизно однаковий – усі господарі не виявили у своїх подвір’ях майна.

Працівниками карного розшуку проводився ряд оперативних заходів, спрямованих на пошук зловмисників. Завдяки копіткій праці та злагодженим діям правоохоронцям вдалося встановити особу того, хто скоював крадіжки. Ним виявився раніше не судимий житель міста Куп’янська.

- Під час досудового розслідування було встановлено, що 20-річний місцевий мешканець причетний до скоєння 14 крадіжок у місті та районі, - розповів начальник Куп’янського ВП полковник поліції Олександр Долженко.

Встановлено, що молодик за один день обкрадав по декілька домоволодінь. Так, в одному випадку він забрав наковальню та колісний диск від автомобіля. Через деякий час з того ж домоволодіння викрав металеві триметрові кутники. В іншому домоволодінні зловмисник поцупив алюмінієві бідони різних об’ємів.

Свою провину підозрюваний заперечувати не став, пояснивши свої дії відсутністю грошей.

Всі гроші, які молодик виручив, витратив на власні потреби.

За даними фактами слідчим відділом Куп’янського ВП були відкриті кримінальні провадження за ч. 3 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Згідно санкції вказаної статті підозрюваному загрожує позбавлення волі на строк до 6 років.

Наразі чоловіку повідомлено про підозру та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Слідство триває.

Раніше по «гарячих слідах» в київському районі Харкова затримали серійного грабіжника. Оперативники затримали 29-річного мешканця міста Вовчанську, який раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за аналогічні злочини.

comments powered by HyperComments