Поліцією виявлено близько 7 літрів опію

Вівторок, 20 грудня 2016, 06:12
40-річний безробітний зробив собі чималий запас
Поліцією виявлено близько 7 літрів опію

До поліцейських надійшло повідомлення, що житель Балаклії за місцем мешкання вживає наркотичні засоби. При перевірці оперативної інформації, з’ясувалось, що вказаною особою є 40-річний безробітний. Чоловік на обліку не перебуває, хоча вживає наркотики вже багато років.

Під час санкціонованого обшуку помешкання наркозалежного правоохоронці вилучили 9 полімерних пляшок різного об’єму з опієм екстракційним, 15 медичних шприців, один з яких - з рідиною коричневого кольору і характерним запахом розчинника, приладдя для виготовлення наркотичних речовин.

За вказаним фактом слідчим відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання до 3-х років позбавлення волі.

Раніше у Краснокутську у раніше судимого 44-річного чоловіка правоохоронці виявили та вилучили 7 пластикових пляшок з рідиною коричневого кольору з запахом розчинника та пляшки з залишками екстракту опію, загальною вагою близько 10 мг, два поліетиленові пакети з маковою соломкою в сухому подрібненому стані вагою близько 30 грамів.

comments powered by HyperComments