Хлопець ледь не замерз у лісі, злякавшись поліції

Середа, 21 грудня 2016, 07:09
Йти він не міг, був майже непритомний від холоду, тому правоохоронці несли його майже 2 кілометри до автомобіля
Хлопець ледь не замерз у лісі, злякавшись поліції

У селі Копанки Борівського району раптово зник 17-річний хлопець, який має порушення розвитку нервової системи. Правоохоронці разом із пошуковою собакою та громадяни обійшли усе село, перевірили покинуті будинки, поля. Шукали його до самої темряви.

«О другій годині ночі мені зателефонували з поліції та сказали, що син знаходиться в селі Розівка Сватівського району. Він, замерзлий та виснажений, попросився до якогось будинку. Його нагодували, а коли сказали, що зателефонують до лікарні та поліції, він злякався та побіг у сторону лісу», - написала мати хлопця у листі.

Батьки, дізнавшись про місцеперебування сина, вирушили до села. Туди ж виїхали і правоохоронці смт Борова. Вже на місці їх чекали працівники Сватівського відділу, які також підключилися до пошуків.

Хлопця знайшли, проте йти він не міг і був майже непритомний від холоду. Правоохоронці вкутали йому руки та ноги своїми речами і несли його майже 2 кілометри до автомобіля.

Як повідомили в поліції, мати хлопця висловила подяку добросовісним поліцейським.

Раніше небайдужий мешканець Індустріального району привів до відділу поліції малолітнього хлопчика, який грався поблизу кладовища без нагляду дорослих. Правоохоронці повернули дитину в родину та провели з батьками профілактичну бесіду.

comments powered by HyperComments