На пункті «Гоптівка» затримано молодика з сумкою коноплі

Середа, 28 грудня 2016, 05:58
Він розфасував наркотики у відсік для батарейки тримеру для стрижки волосся, у чохол для мобільного телефону та у фломастер
На пункті «Гоптівка» затримано молодика з сумкою коноплі

29-річного жителя Дніпропетровської області та 23-річного мешканця селища Мала Данилівка викрили працівники Дергачівського відділу поліції.

На митно-пропускному пункті «Гоптівка» під час огляду легкового автомобіля поліцейські спільно зі співробітниками прикордонної служби виявили в сумці 29-річного чоловіка близько 20 грамів сушеної коноплі. Він розфасував наркотики у відсік для батарейки тримеру для стрижки волосся, у чохол для мобільного телефону та у фломастер.

Днями під час відпрацювання території селища Мала Данилівка працівники поліції зупинили нетверезого 23-річного місцевого жителя. В кишені куртки чоловік тримав паперовий пакунок з канабісом вагою 5 грам.

Під час спілкування з правоохоронцями обидва чоловіка пояснили, що зберігали наркотики для власного вживання.

Слідчим Дергачівського відділу поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до 3-х років позбавлення волі.

comments powered by HyperComments