Приставив до горла неповнолітньої кухонного ножа і став вимагати

Середа, 28 грудня 2016, 19:13
П’яний рецидивіст з ножем напав на неповнолітню, яка торгувала кавунами
Приставив до горла неповнолітньої кухонного ножа і став вимагати

Московський районний суд м. Харкова підтримав вимоги Харківської місцевої прокуратури №4 і визнав 46-річногого чоловіка, який з ножем напав на неповнолітню дівчину, винним за ч.1. ст. 187 КК України (розбій).

Як розповів керівник місцевої прокуратури Володимир Купріянов, зловмисника, на рахунку якого 8 судимостей за крадіжки та розбій,  засуджено за сукупністю злочинів до 4 років позбавлення волі.

У вересні поточного року безробітний мешканець м. Краснограда, який відбував умовне покарання за крадіжку, вирішив «підзаробити» старим злочинним ремеслом. Він зайшов до відкритого торговельного майданчику на Салтівці, де 17-літня дівчина допомагала мамі продавати кавуни.

Скориставшись тим, що жертва була одна, нападник накинувся на неї. Він приставив до горла неповнолітньої кухонного ножа і став вимагати віддати усю касу.

Перелякана дівчина стала кликати на допомогу і вириватися з рук нападника. Їй на допомогу кинувся 26-річний перехожий. Зловмисник поспішно вихопив з рук жертви мобільний телефон і кинувся тікати. Проте молодий чоловік наздогнав розбійника і затримав.

Раніше було затримано озброєну злочинну групу. Погрожуючи пістолетом,заволоділи мобільним телефоном, ноутбуком, комп’ютером.

comments powered by HyperComments