"Трудовий тиждень" злодії у Харкові почали з приватних домоволодінь

Вівторок, 10 січня 2017, 14:49
Патрульна поліція затримала нових крадіїв у приватному секторі
"Трудовий тиждень" злодії у Харкові почали з приватних домоволодінь

Сьогодні, близько 3:30 ночі, на лінію 102 надійшло повідомлення від громадян про те, що проходячи по вул. Васищева, поблизу будинку 9, невідомий чоловік ходить біля приватного будинку та намагається проникнути до гаражу.

Оперативно прибувши за вказаною адресою, поліцейські побачили чоловіка, що намагався проникнути всередину приватної власності.
49-річного громадянина було затримано та запрошено до Індустріального відділу поліції. Як з'ясувалося, громадянин раніше вже притягувався до відповідальності за крадіжку.

Також близько 3-ї ночі, господар одно з приватних будинків по вул. Кемеровській почув підозрілі звуки у своєму подвір'ї. Вирішивши перевірити, чоловік підійшов до паркану, та побачив, як невідомий громадянин руками відриває металеві деталі його паркану та складає їх у мішок. Господар не розгубився та власноруч затримав 50-річного чоловіка, та відразу повідомив на лінію 102.

Прибувши на місце, екіпаж патрульної поліції запросив невідомого до Немишлянського відділу поліції. На місце також було викликано слідчо-оперативну групу для подальшого розгляду справи.

comments powered by HyperComments