Особи, яких підозрюють у викраденні людини, були затримані поліцією

Неділя, 15 січня 2017, 13:32
Співробітники харківської поліції затримали зловмисників, які викрали 31-річну жінку через ревнощі її знайомої.
Особи, яких підозрюють у викраденні людини, були затримані поліцією

Як повідомляє Відділ комунікації поліції Харківської області, 14 січня о 12-00 до Холодногірського відділу поліції надійшло повідомлення від 31-річного чоловіка. Він заявив про те, що двоє невідомих спричинили його дружині тілесні ушкодження, силою витягли із квартири, посадили в автомобіль синього кольору та поїхали в невідомому напрямку.

Співробітниками патрульної поліції на перехресті вулиць Волонтерська та Холодногірська була зупинена іномарка, в якій знаходилася 31-річна потерпіла. Там же було затримано підозрюваних – 29-річну жінку та 27-річного чоловіка. Під час досудового слідства працівниками Холодногірського відділу поліції було встановлено, що організатором викрадення виявилася 29-річна мешканка Харківської області. На злочин вона пішла через ревнощі до потерпілої, у якої раніше були стосунки з її співмешканцем. Жінка вмовила свого знайомого допомогти у скоєнні злочину. Вони здійснили свій намір та намагалися вивезти потерпілу за межі міста, але оперативно були затримані поліцією.

Зараз чоловіку та жінці повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.2 ст. 146 (незаконне позбавлення волі або викрадення людини) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до 5 років. Авто було вилучено та поміщено на штрафмайданчик. Досудове розслідування триває.

Як повідомляла «Справжня варта», співробітниками поліції було затримано вуличних грабіжників на вулиці Селянській.

comments powered by HyperComments