Насильнику-рецидивісту світить 7 років

Вівторок, 17 січня 2017, 01:31
Прокуратура Харківської області домоглася арешту насильника-рецидивіста, який напав на неповнолітню.

Суд обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою для рецидивіста, який домагався від 16-літньої дівчини задовольнити його статеву пристрасть. Діло було так. В один зі святкових нворічних вечорів чолов'яга підійшов до групи молодих людей, серед яких була неповнолітня учениця одного з технікумів Харкова. Він умовив її піти з ним до магазину. Дорогою затягнув дівчину до гаражів, вдарив та, погрожуючи ножем, став примушувати до, кажучи протокольною мовою «задоволення статевої пристрасті». Проте дівчині вдалося вирватися, вона тут же звернулася у поліцію.

37-річному чоловікові, який неодноразово був засуджений, у тому числі за зґвалтування, інкримінується ч. 3 ст.15, ч. 2 ст. 153 КК України (спроба насильницького задоволення статевої пристрасті неприродним способом).
 
Ціаво, що за два тижні до скоєння цього злочину зловмиснику оголосили підозру в нанесенні іншій людині із застосування ножа умисного тілесного ушкодження середньої тяжкості (ч.1 ст.122 КК України). Наразі підозрюваний знаходиться під вартою. Максимальна санкція статті передбачає 7 років позбавлення волі, поінформували у прес-службі прокуратури Харківської області.

 

comments powered by HyperComments