Шахрайка знімала сережки з малолітніх школярок

Четвер, 19 січня 2017, 06:35
Під приводом допомогти дівчинці застібнути прикрасу, зняла її
Шахрайка знімала сережки з малолітніх школярок

У скоєнні злочинів співробітники Основ'янського відділу поліції викрили 39-річну місцеву мешканку.

До поліції звернулися батьки 12-річної дівчинки. Вони розповіли, що на вулиці незнайома жінка підійшла до їхньої доньки та сказала, що у неї розстібнута сережка. Під приводом допомогти дівчинці застібнути прикрасу, зняла її. Аналогічний випадок стався поблизу місцевої школи з 8-річною дівчиною.

При проведенні розшукових заходів працівники ювенальної превенції Основ’янського відділу поліції встановили особу підозрюваної. Нею виявилась 39-річна місцева жителька.

Слідчим відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України. Зловмисниці повідомлено про підозру у скоєнні даного кримінального правопорушення. Їй загрожує до 6 років позбавлення волі, - повідомили в поліції.

Раніше двоє хуліганів посеред білого дня відібрали телефон у дитини. Нагадаємо, що, за даними поліції, збільшилися випадки заволодіння у дітей їх особистими речами, зокрема мобільними телефонами. Діти стають жертвами зловмисників по дорозі до школи, при поверненні з навчальних закладів, під час прогулянок тощо. Часто невідомі соби представляються працівниками поліції та під приводом того, що телефон схожий на раніше викрадений, просять дітей віддати його.

comments powered by HyperComments