Затримано вуличного грабіжника жінок/ ВІДЕО

Субота, 21 січня 2017, 10:28
Доведено причетність харків’янина до скоєння 6 пограбувань
Затримано вуличного грабіжника жінок/ ВІДЕО

На початку липня 2016 року до Шевченківського відділу поліції почали надходити заяви від мешканок району про те, що невідомий чоловік зриває сережки з вух. В усіх випадках спосіб скоєння злочину та прикмети нападника збігалися.У скоєнні правопорушень оперативниками районного відділу поліції було викрито 30-річного харків’янина. Під час проведення слідчих дій потерпілі впізнали зловмисника.

За даними фактами були відкриті кримінальні провадження за ч. 2 ст.186 (грабіж) Кримінального кодексу України. Затриманому повідомлено про підозру у скоєнні даних злочинів та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Чоловіку загрожує до 6 років позбавлення волі. Слідчі дії тривають,- повідомили в поліції.

Раніше повідомлялось, що шахрайка знімала сережки з малолітніх школярок. До поліції звернулися батьки 12-річної дівчинки. Вони розповіли, що на вулиці незнайома жінка підійшла до їхньої доньки та сказала, що у неї розстібнута сережка. Під приводом допомогти дівчинці застібнути прикрасу, зняла її. Аналогічний випадок стався поблизу місцевої школи з 8-річною дівчиною.

comments powered by HyperComments