Поліція відпустила підозрюваних у стрільбі з балкона із автомата

Неділя, 22 січня 2017, 19:47
Курили - тут поліція - хто стріляв, де стріляли - їм це невідомо. Ніхто нічого не чув. Гільзи є, але що то за гільзи - теж невідомо
Поліція відпустила підозрюваних у стрільбі з балкона із автомата

В ніч з 21 на 22 січня до чергової частини Шевченківського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що на Олексіївському житловому масиві нібито чути постріли.

Першим за викликом виїхав екіпаж патрульної служби, який на сходовому майданчику будинку на вулиці Цілиноградській виявив двох чоловіків. Поруч з ними лежали чотири гільзи попередньо калібру 5,45 А-39.

Патрульні викликали на місце події слідчо-оперативну групу, а чоловіків доставили до районного відділу поліції. Чоловіки розповіли, що цього дня зустрічалися родинами. Коли вийшли перекурити на площадку, їх затримали патрульні та відвезли до відділу поліції. Чоловіки наголосили на тому, що ніякої стрільби вони не здійснювали, що це за гільзи - їм не відомо.

Слідчо-оперативна група опитала мешканців будинків, які розповіли, що жодних пострілів не чули.

На даний час гільзи відправлені на експертизу. Інформацію зареєстровано в Журналі єдиного обліку правопорушень. Чоловіки опитані та відпущені. Перевірка триває, - повідомили в відділі комунікації поліції Харківської області.

Як повідомили раніше в патрульній поліції, близько 1-ої години ночі, екіпаж патрульної поліції отримав виклик від оператора 102 про те, що невідомі ведуть автоматичну стрільбу з балкону одніє з багатоповерхівок. Подія сталася по вулиці Целіноградській, 48в.

По прибуттю на виклик поліцейські з'ясували, що дійсно велась стрільба, на місці виявили гільзи, ймовірно калібру 5,45.

На балконі знаходились троє невідомих чоловіків, які під час опитування їх поліцейськими поводили себе агресивно, і в подальшому навіть кидалися на інспекторів. Тому, патрульним довелось згідно ЗУ "Про Національну поліцію" застосувати фізичну силу та кайданки. Порушників доставили до Шевченківського відділу поліції.
На місце викликали слідчо-оперативну групу.

 

comments powered by HyperComments