У Харкові накрили ще одну «точку», якій мають поставити «крапку»

Вівторок, 31 січня 2017, 01:24
«Чому би грабли не навчали, а серце вірить у дива». Навіть після кількох десятків недавніх смертей від фальсіфірованой горілки у нас, і практично стільки ж від «Боярышника» у «них» – все одно п'ють!
У Харкові накрили ще одну «точку», якій мають поставити «крапку»

На Салтівці виявили черговий неліцензований генделик. Дільничний офіцер Московського відділу поліції, інспектуючи ввірену йому територію на Салтівці, натрапив на кіоск, де направо і наліво наливали кому завгодно, та ще й не маючи на це жодних підстав.

Під час огляду кіоску виявлено три літри незрозумілої якості алкоголю, який реалізовувався без відповідних документів і без акцизних марок. Звісно, правоохоронці всю цю рідку речовину вилучили, і наразі вона знаходиться в кімнаті зберігання речових доказів. А реалізатора кіоску притягнуто до адміністративної відповідальності за ст. 156 (порушення правил торгівлі пивом, алкогольними, слабоалкогольними напоями і тютюновими виробами) КУпАП.

Всього протягом 2016 року дільничними офіцерами, зокрема, Московського відділу поліції до адміністративної відповідальності за порушення правил торгівлі алкогольними напоями притягнуто 63 особи, вилучено 241 літри алкогольної продукції, повідомили у відділі комунікації поліції Харківської області.

Як повідомляла «Справжня варта», ГК «Азов» постійно здійснює рейди по «наливайках» та «генделиках», і вилучає несертифіковану продукцію, котра у більшості випадків може стати причиною смерті.

comments powered by HyperComments