Керівник податкової разом з колегою брав хабарі

Вівторок, 31 січня 2017, 10:29
Йому оголошено підозру про скоєння злочину
Керівник податкової разом з колегою брав хабарі

За інформацією начальника управління прокуратури області Івана Тарасова, наразі встановлено, що підозрюваний -  40-річний в. о. першого заступника начальника однієї з податкових інспекцій в області,  викликав до свого кабінету підлеглу - головного інспектора управління доходів і зборів з фізичних осіб, та дав їй вказівку поспілкуватися з місцевим жителем на предмет отримання з останнього 20 тис. грн. неправомірної вигоди.

За ці гроші підлегла мала пообіцяти аграрію, що податкова не перевірятиме господарську діяльність, пов'язану з вирощуванням та реалізацією сільськогосподарських культур, та не застосовуватиме штрафні санкції.

На вимогу прокуратури області Червонозаводський районний суд м. Харкова обрав для підозрюваних запобіжний захід у вигляді домашнього арешту та відсторонив від займаних посад.

Раніше повідомлялось, що прокуратура області спільно зі співробітниками УСБУ в області  під час отримання неправомірної вигоди викрили головного інспектора управління доходів і зборів з фізичних осіб однієї із податкових інспекцій в області. Інспектора податкової затримано у порядку ст. 208 КПК України. Досудове розслідування проводиться прокуратурою області за ч. 3 ст. 368 КК України (одержання неправомірної вигоди службовою особою).

comments powered by HyperComments