Під Харковом після оковитої люди хапались за ножі, є загиблий

Середа, 1 лютого 2017, 06:07
Підозрювані у тяжких злочинах затримані поліцією.
Під Харковом після оковитої люди хапались за ножі, є загиблий

Одразу два інциденти із застосуванням ножів проти життя людини стались напередодні у Харківській області.

В Ізюмському районі від ножових поранень помер 42-річний місцевий житель. Поліцію про це повідомив фельдшер приймального відділення Ізюмської центральної міської лікарні, куди потерпілого привезла "швидка".

Виїхавши на місце виклику медиків, правоохоронці виявили там 53-річну співмешканку померлого.

Виявилось, що близько 18:00 після вживання спиртних напоїв між ними спалахнула сварка, під час якої жінку вдарили й образили. Вона схопила ніж і вдарила кривдника у серце. Після цього вона викликала "швидку".

Підозрювана затримана, кримінальне провадження відкрите за статтею "умисне вбивство". Жінці загрожує покарання у вигляді восьми років за гратами.

Інший інцидент стався у Люботині. Там у лікарню з ножовим пораненням грудей привезли 44-річного містянина. Чоловік прооперований, його стан медики вважають стабільно тяжким.

Правоохоронці вияснили, що поранення той отримав під час застілля з безробітним 42-річним мешканцем Люботина, у якого потерпілий був у гостях. Його затримали.

За словами затриманого, під час розпивання спиртних напоїв виникла сварка, підозрюваний схопив зі столу кухонний ніж і наніс опоненту один удар у грудну клітину.

Кримінальне провадження відкрито за статтею "умисне тяжке тілесне ушкодження". За грати підозрюваний може потрапити на вісім років.

comments powered by HyperComments