Хлопці увірвалися до чужої квартири, побили, забрали речі

П'ятниця, 3 лютого 2017, 07:02
Поки один з нападників бив потерпілого, інший забрав ноутбук
Хлопці увірвалися до чужої квартири, побили, забрали речі

Парубки проникли до житла 45-річного харків’янина та із застосуванням насильства заволоділи його ноутбуком. Зловмисники затримані у порядку ст. 208 КПКУ. Як у подальшому встановили оперативники Немишлянського відділення поліції, на майно потерпілого зазіхнули 17 та 18-річні харків’яни. Вони подзвонили у двері, а коли їм відчинив господар, штовхнули його всередину оселі, і поки один з нападників бив потерпілого, інший забрав ноутбук.

У ході грамотно скоординованих та проведених оперативно-розшукових заходів зловмисників затримали співробітники карного розшуку облуправління поліції разом з оперативниками Немишлянського ВП.

Обидва молодики вже притягувалися до кримінальної відповідальності за скоєння майнових злочинів.

- За фактом події відкрито кримінальне провадження. Дії затриманих слідчі кваліфікували за ч.3 ст.186 (грабіж) Кримінального кодексу України, що передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 8 років, - прокоментував подію начальник поліції Немишлянського району полковник поліції Андрій Ліхачов. Наразі молодики, які обґрунтовано підозрюються у скоєнні даного злочину, утримуються в слідчому ізоляторі.

comments powered by HyperComments