Боні і Клайд на Харківщині грабують не банки, а сараї

Вівторок, 7 лютого 2017, 19:17
Щоб якось підзаробити грошей, вони зважилися на крадіжку
Боні і Клайд на Харківщині грабують не банки, а сараї

До чергової частини Куп’янського відділу поліції звернувся 58-річний мешканець села Сеньків. Він розповів, що невідомі зірвали з сараю замок та викрали зварювальний апарат, тачку і шуруповерт.

В результаті проведеної роботи «по гарячим слідам» зловмисники були затримані. Ними виявилися раніше судимі за аналогічні злочини 32-річна жінка та 36-річний чоловік, які є мешканцями Кегичівського району. Підозрювані зізналися правоохоронцям, що на даний час мають фінансові проблеми. Щоб якось підзаробити грошей, вони зважилися на крадіжку. Речові докази вилучено.

Слідчими відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 6 років. Зловмисників затримано згідно зі ст. 208 КПК України, вони знаходяться в ізоляторі тимчасового тримання Куп’янського ВП.

Нагадаємо, як жінка аради 2-х газових балонів обікрала рідного брата. Зізналась, що крадіжку скоїла разом зі своїми знайомими, а викрадене продала.

comments powered by HyperComments