Безробітний обікрав дачу

Четвер, 9 лютого 2017, 13:27
Він накрав металу, якого хотів здати до пункту прийому металобрухту,
Безробітний обікрав дачу

Працівники карного розшуку Балаклійського відділу поліції викрили у скоєнні злочину 45-річного жителя селища Андріївка. Сума збитку становить більше 2000 гривень.

До Балаклійського відділу поліції звернулася 47-річна жінка та повідомила, що з території її дачного будинку зникли металеві вироби.

Працівники карного розшуку провели перевірку за даним фактом і швидко встановили особу зловмисника. Ним виявився 45-річний безробітний чоловік, який має залежність від алкоголю. Частину краденого, а саме декілька рулонів металевої сітки та кабель електропроводки, він продав першому зустрічному, решту планував здати до пункту прийому металобрухту, однак не встиг.

За фактом крадіжки відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України, за що зловмисник може понести покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 3-х років, - повідомили у ГУНП.

Раніше було затримано банду дачних крадіїв з-під Харкова: крали метал. Затриманими виявилися безробітні мешканці міста Мерефа віком від 17 до 24 років

comments powered by HyperComments