Молодик обікрав магазин

Середа, 15 лютого 2017, 06:03
Викрав продукти харчування та близько 10 тисяч гривень
Молодик обікрав магазин

До чергової частини Валківського відділу поліції звернувся 58-річний житель селища Старий Мерчик з заявою. Чоловік розповів, що до його магазину проникли невідомі, пошкодили вікно, викрали продукти харчування та близько 10 тисяч гривень.

В ході проведення профілактичних заходів на території Валківського району та оперативно-розшукових заходів працівниками поліції було отримано інформацію, що до злочину причетний 22-річний мешканець селища Старий Мерчик, який раніше неодноразово ставав фігурантом кримінальних справ.

Під час проведення санкціонованого обшуку у помешканні підозрюваного було виявлено частину викраденого майна. Окрім цього, вилучено згорток з сухою, подрібленою речовиною зеленого кольору, схожу на коноплю.

Як пояснив зловмисник, крадіжку він скоїв у зв’язку зі скрутним фінансовим становищем.

Як повідомив начальник Валківського відділу поліції Станіслав Степанов, слідчими відкриті кримінальні провадження за двома статтями Кримінального кодексу України: ч.3 ст. 185 (крадіжка) та за ч.1 ст. 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту). Максимальне покарання за цими статтями передбачає до 6 років позбавлення волі.

Раніше були затримані троє, які обкрадали Суздальські ряди.

comments powered by HyperComments