У Московському районі менш ніж за місяць - два пограбування кредитних установ за однаковою схемою/ Фото

П'ятниця, 17 лютого 2017, 16:28
Виручка за день "роботи" грабіжника фірми з видачі кредитів склала 3700 гривень і 12 років позбавлення волі
У Московському районі менш ніж за місяць - два пограбування кредитних установ за однаковою схемою/ Фото

Їм виявився раніше неодноразово судимий 30-річний харків’янин.

16 лютого близько 12:10 у Московському районі невідомий зайшов до приміщення, де видають кредити. Погрожуючи предметом схожим на пістолет, він заволодів 3700 гривень, після чого зник.

На розшук злочинця був орієнтований весь особовий склад. Через декілька годин на території Слобідського району оперативні працівники затримали чоловіка, схожого за прикметами на нападника. Зловмисником виявився раніше неодноразово судимий 30-річний харків’янин. У чоловіка були вилучені гроші та інші речові докази, що підтвердили його причетність до скоєння злочину.

Слідчим внесено факт події до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до 12 років позбавлення волі. Наразі підозрюваний знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання.

Раніше 27 січня у Харкові пограбували кредитну спілку, і теж у Московському районі. Чоловік в масці зайшов у приміщення, де видають кредити. Погрожуючи застосуванням фізичної сили, заволодів майже 20-ма тисячами гривень, після чого втік.

comments powered by HyperComments