Затримано грабіжника "швидких кредитів". За п'ять місяців - сім пограбувань

Четвер, 23 лютого 2017, 11:03
Пограбування проводилися майже за однаковою схемою
Затримано грабіжника "швидких кредитів". За п'ять місяців - сім пограбувань

Перше таке пограбування зафіксовано у жовтні 2016 року.

Як розповів начальник Слобідського відділу Олександр Козленко, в ході оперативних заходів правоохоронці затримали чоловіка, схожого за прикметами на нападника. Зловмисником виявився раніше неодноразово судимий 30-річний харків’янин. З жовтня минулого року по теперішній час останній він скоїв 7 розбійних нападів на фірми з видачі кредитів, не тільки на території Слобідського району, а й в інших районах міста. У чоловіка вилучені гроші та інші речові докази, що підтвердили його причетність до скоєння злочинів.

Слідчим відкрито кримінальне провадження ч. 3 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до 12 років позбавлення волі. Наразі підозрюваний знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання.

Раніше прокуратура повідомила, що, за інформацією керівника Харківської місцевої прокуратури №4 Володимира Купріянова, минулого тижня зловмисник зайшов до фінансової установи, що видає швидкі кредити, дістав з карману предмет схожий на пістолет, приставив його до голови співробітниці та почав вимагати гроші. Здобиччю злодія стали 3 тис. 700 грн.

Нагадаємо, що у Московському районі менш ніж за місяць - два пограбування кредитних установ за однаковою схемою/ Фото.

comments powered by HyperComments