На Харківщині намагаються дестабілізувати обстановку - поліція звернулася до громадян

Середа, 15 березня 2017, 17:59
Групи громадян намагаються зруйнувати інфраструктуру області, завозять зброю та вибухівку
На Харківщині намагаються дестабілізувати обстановку - поліція звернулася до громадян

Саме тому поліція Харківщини посилила контроль за станом криміногенної ситуації в регіоні, - повідомили у ГУНП.

Саме з цією метою в області діють майже два десятки блокпостів, службу на яких несуть працівники батальйону «Харків», Управління превентивної діяльності, співробітники сектору реагування патрульної поліції та кінологи.

Спільно з іншими правоохоронними органами здійснюється цілодобове спостереження за територією, відслідковуються будь-які переміщення підозрілих осіб. У прикордонних регіонах і на територіях між блокпостами діють пересувні мобільні групи.

Значна роль приділяється нагляду за дорожнім рухом. Перевірки транспортних засобів здійснюються з метою виявлення фактів перевезення незареєстрованої зброї, вибухових пристроїв та наркотичних речовин.

"Шановні громадяни, наголошуємо, що поліція здійснює на блокпостах перевірки у рамках заходів безпеки через загострення ситуації в країні. Правоохоронці мають усі законні повноваження перевіряти транспортні засоби на наявність у громадян зброї, вибухових пристроїв та інших небезпечних предметів. Просимо з розумінням ставитися до пропозицій правоохоронців щодо огляду речей та транспортних засобів на наявність небезпечних та заборонених для вільного обігу предметів і речовин. Закликаємо громадян повідомляти до поліції про осіб, які можуть бути причетними до незаконного обігу зброї, терористичної чи іншої протиправної діяльності", - пише поліція.

 

comments powered by HyperComments