У Харкові діють "аптечні" конкуренти з гранатами

Вівторок, 21 березня 2017, 11:43
На Белостоцькому в’їзді підірвали аптечний склад
У Харкові діють "аптечні" конкуренти з гранатами

Це вже другий схожий випадок, коли у харківську аптеку кинули гранату. Але поліція поки що не проводить зв'язок між цими подіями і офіційно не заявляє: у Харкові діють "аптечні" конкуренти з гранатами.

Сьогодні уночі, о 2.50, в будівлю Аптечного складу було кинуто гранату РГД-5. Внаслідок вибуху пошкоджено ворота та вікна будівлі. Жертв та постраждалих немає, - повідомляється в оперативному зведенні ХОДА. 

Раніше, 18 березня близько 04.00, невідомий кинув гранату в аптеку на проспекті Ювілейному. Поліцейські встановлюють, хто скоїв злочин.

До цього затримано Холодногірського розбійника. 39-річний рецидив грабував аптеки і ломбарди за однією схемою:  забігав до приміщення установи та, погрожуючи працівницям ножем, заволодівав грошима та золотими виробами. Слідчим Холодногірського відділу поліції відкриті кримінальні провадження за ч. 3 ст. 186 (грабіж) та ч. 3 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України. Затриманому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі до 12 років з конфіскацією майна.

 

 

comments powered by HyperComments