Замість водонапірної вежі знайшли 24 кг макового зілля

Четвер, 23 березня 2017, 18:29
Прокуратура наполягла на реальному покаранню наркоділка
Замість водонапірної вежі знайшли  24 кг макового зілля

Раніше громадяна було вже 5 разів засуджено "за наркоту", але суд знову дав йому умовний строк. Але після втручання прокуратури він таки попаде до в'язниці.

Щодо обставин справи, то вони такі.

Влітку 2016 року у рамках розслідування кримінального провадження за фактом викрадення обладнання водонапірної вежі у м. Богодухів було проведено обшук, але у приватному будинку знайшли 24 кг маку.

У 2016 році Богодухівський районний суд визнав чоловіка винним у незаконному придбанні і зберіганні наркотичних засобів у великому розмірі та крадіжці (ч. 3 ст. 309, ч. 2 ст. 185 КК України) і призначив покарання у вигляді 5 років позбавлення волі з випробуванням на 3 роки.

Однак прокуратура не погодилася з умовним покаранням і звернулася у апеляційний суд.

Колегія судової палати у кримінальних справах апеляційного суду Харківської області погодилася з доводами апеляційної скарги прокурора та призначила зловмиснику 5 років позбавлення волі.

Нагадаємо, що  у Балаклійському районі до чергової частини надійшла заява від 37-річної місцевої мешканки про те, що невідомі особи з території її дачної ділянки скоїли крадіжку металевих виробів. Дільничні офіцери опитали можливих свідків та перевірили пункти металобрухту, в одному з яких виявили викрадені речі. Зловмисниками виявились 37 та 38-річні місцеві мешканці, раніше судимі за майнові злочини та злочини, пов’язані з незаконним обігом наркотиків. Викрадене чоловіки здали до пункту прийому металобрухту, а кошти витратили на власні потреби.

Дачу було обікрадено у Богодухівському районі. З заявою про зникнення з території дачного домоволодіння двох газових балонів до чергової частини звернулась місцева мешканка. Дільничний офіцер поліції Анатолій Скирда розповів, що завдяки розшуковим заходам правоохоронці швидко встановили особу, причетну до скоєння злочину. Ним виявився безробітний 30-річний знайомий заявниці.

 

comments powered by HyperComments