Робітник за гроші намагався зарубати людину, яка надала йому притулок

Четвер, 30 березня 2017, 18:04
Чоловік попросився переночувати у хазяйському будинку, а вранці з сокирою напав на хазяїна
Робітник за гроші намагався зарубати людину, яка надала йому притулок

 Подія трапилася у січні 2016 року. Вранці до одного із домоволодінь у с. Кам'яна Яруга Чугуївського району зайшов закривавлений чоловік. Він розповів господарям що на нього напали з сокирою, попросив викликати "швидку" і поліцію та втратив свідомість.

У сусідньому домоволодінні правоохоронці виявили ще одного потерпілого. Він був весь у крові та знаходився у непритомному стані. Завдяки вчасно наданій медичній допомозі чоловікам вдалося вижити.

"У ході слідства встановлено, що на чоловіків напав мешканець Ізюмщини, який працював у одного із потерпілих - допомагав йому по господарству. Напередодні скоєння злочину чоловік попросився переночувати у хазяйському будинку, а вранці з сокирою напав на хазяїна. Бив чоловіка по голові та тілу. На шум із сусідньої кімнати вийшов другій робітник, який знаходився у будинку. Злодій вдарив кілька разів сокирою і його", - розповів Д. Колодинський.

Злодій обшукав будинок знайшов 3 тис. грн., золоті вироби, мобільний телефон та втік.

Чоловіка визнано винним у закінченому замаху на вбивство з корисливих мотивів, умисному нанесенні тяжких тілесних ушкоджень та розбої (ч. 2 ст. 15, п. 6 ч. 2. ст. 115, ч. 1 ст. 121, ч. 4 ст. 187 КК України), - повідомили у прокуратурі.

Як раніше писала «Справжня Варта», селянин відключив рідне село від телефонного зв'язку. Він вирізав кабель на металобрухт. Чоловік таким чином хотів поліпшити своє матеріальне становище.

Також сусід обікрав сусіда: вкрав у пенсіонера 350 кг металевого дроту.

Вартість краденого майна оцінено у 4 тисяч гривень. Слідчим відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

Раніше селянин чотири дні поспіль обкрадав сусіда. Виніс у того з будинку все, що зміг, навіть шифер. Подія сталася в Дергачівському районі, у селищі Вільшани. Господар був відсутній вдома близько чотирьох днів.

comments powered by HyperComments