Мешканець Ізюму виявив в річці тіло жінки

Субота, 1 квітня 2017, 17:26
55-річний мешканець міста одразу ж зателефонував до відділу поліції.
Мешканець Ізюму виявив в річці тіло жінки

Така інформація була опублікована на сторінці Поліції Харківщини в мережі «Фейсбук». Згідно наданим даним, чоловік о 17.00 побачив людське тіло в річці, про що він одразу повідомив правоохоронцям. Згодом на місце виїхала слідчо-оперативна група Ізюмського відділу поліції. Жінці, якій належало тіло, було від 20 до 40 років. Експертами було оглянуте тіло без голови та кінцівок ніг. Вони зробили висновок, що в річці воно знаходилось від 2 до 10 діб.

На даний момент тривають необхідні судово-медичні експертизи для встановлення дати та причини смерті. Поліцейські у свою чергу опитують місцевих жителів та проводять перевірку осіб, які зникли на території області. Це необхідно для того, щоб встановити особу померлої. Слідчий відкрив кримінальне провадження за ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Слідчі дії тривають.

Як повідомляла «Справжня варта», нещодавно в Малій Данилівці дві безробітні обікрали селянина, забравши його заощадження. Злочин вони запланували заздалегідь. В аналогічний проміжок часу стався ще більш кричущий випадок – сусід ледве не задушив літню жінку заради грошей. 34-чоловік спочатку почав вимагати в неї гроші, а потім – бити та душити. Про злочин повідомила онука потерпілої. Літню жінку потім відправили до лікарні. Лікарі характеризують стан її здоров’я як задовільний.  

comments powered by HyperComments