Харківські нальотчики перейшли від "скупок" до пограбувань продуктових магазинів

Вівторок, 4 квітня 2017, 10:29
Цього разу вони пограбували продуктовий на Індустріальному
Харківські нальотчики перейшли від "скупок" до пограбувань продуктових магазинів

Виручка двох бандитів - 18 тисяч гривень.. Реалізатора вони залякали "предметом, схожим на пістолет".

Подія сталася 3 квітня близько 4:30 на проспекті Індустріальному. Слідчими відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України, - повідомили у гУНП.

Як раніше писала «Справжня Варта», 2 березня близько 19:50 повідомила 22-річна працівниця ломбарду на Різдвяній повідомила про пограбування.

Встановлено, що до приміщення зайшов невідомий та, погрожуючи предметом, схожим на ніж, заволодів грошима в сумі 348 гривень та золотими виробами заявниці.

За даним фактом слідчим відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України.

15 березня о 19:00 до чергової частини Київського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що до приміщення кредит-кафе, розташованого на вулиці Сумській, зайшов невідомий та, погрожуючи, предметом схожим на гранату, заволодів майже 12 тисячами гривень.

О 21:44 до Холодногірського відділу поліції від касира кредитної установи, розташованої на вул. Євгена Котляра, надійшла аналогічна інформація про скоєння розбійного нападу. Невідомий заволодів 2 тисячами гривень та втік.

Для встановлення усіх обставин за вказаними адресами виїхали слідчо-оперативні групи місцевих відділів поліції.

Також харківська поліція затримала нальотчика з Одеси/ Фото. Він пограбував кредит-кафе на проспекті Гагаріна, а також підозрюється у скоєнні ще двох нападів на кредитні установи.

comments powered by HyperComments