Бандиту не вдалося залякати свідка

Середа, 5 квітня 2017, 09:06
Суд оштрафував його за залякування свідка злочинів
Бандиту не вдалося залякати свідка

За інформацією начальника управління прокуратури області Тетяни Сотнікової, суд призначив зловмиснику покарання у вигляді штрафу.

"Чоловік обгрунтовано підозрюється у скоєнні грабежів та крадіжок в с. Петрівське Лозівського району. У ході досудового розслідування справи підозрюваний, побачив на вулиці чоловіка, який проходив у справі як свідок. Він підійшов до нього та, погрожуючи фізичною розправою, намагався примусити чоловіка відмовитися від раніше наданих показів і забороняв з'являтися до правоохоронних органів у подальшому", - розповіла Т. Сотнікова.

Наразі справа стосовно зловмисника за фактом крадіжки та грабежу (ст. ст. 185, 186 КК України) знаходиться на розгляді Лозівського міськрайонного суду області.

Як раніше писала «Справжня Варта», покарано кривдника жінок з пустиря на Московському.

Він підстерігав жінок у безлюдних місцях Московського району Харкова, підкрадався ззаду та бив по голові. Злочини були здійснені восени 2015 року. Він забирав гроші та мобільні телефони

Також нещодавно на Олеся Гончара затримано грабіжника. Молодик бив ногами жінку, намагаючись відібрати у неї сумку. На вигуки про допомогу відреагували два молодих чоловіки, що проходили неподалік та патрульна поліцейська, яка перебувала на вихідному. Громадяни затримали 27-річного нападника.

comments powered by HyperComments