Робітник з друзями задушив уві сні торговку рибою заради грошей

Четвер, 6 квітня 2017, 06:01
77-річна жінка відносилася до нього, як до рідної людини
Робітник з друзями задушив уві сні торговку рибою заради грошей

30-річний чоловік, якого вже було раніше засуджено за злочин, допомагав по господарству та засолював рибу, якою вона торгувала.

Але спокусившись на легку здобич, разом з друзями напав на стареньку уночі і придушив її. Тіло вони сховали у підвалі гаражу. Зобич вбивця склал 20 тис.грн.

Подія сталася у квітні 2012 року у Валківському районі. Свою провину чоловік не визнав, але вироком суду його засуджено до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна, - повідомили у прокуратурі.

Як раніше писала «Справжня Варта», бабусю ледве не задушив сусід заради грошей.

79-річна  пенсіонерка розповіла, що ввечері забула замкнути двері і до неї у кімнату зайшов 34-річний чоловік, який мешкає неподалік у приватному будинку.

Сусід почав вимагати у бабусі гроші, потім став її душити та бити. Злодій, не знайшовши грошей, заволодів каблучкою, годинником, старовинними ложками та ліхтарем.

Також в Слобідському районі Харкова ввечері, близько 21-30, в під’їзді одного з будинків на вулиці Гагаріна до жінки підійшов невідомий чоловік, схопив за шию та став вимагати цінні речі, потім вирвав з рук сумку та втік.

comments powered by HyperComments