Харків'янин відмовився двічі платити за консерви

П'ятниця, 7 квітня 2017, 17:43
Завдяки його свідченням двох митників "пов'язали" на хабарі
Харків'янин відмовився двічі платити за консерви

За інформацією начальника управління прокуратури області Івана Тарасова, митників затримали під час отримання чергового траншу - 9 тис. грн. Загальна сума неправомірної вигоди становить 19,5 тис. грн.

«До прокуратури звернувся мешканець області. Він розповів, що на митному посту інспектори вимагають від нього винагороду за безперешкодне ввезення до України через кордон консервів», – пояснив І Тарасов.

Досудове розслідування проводиться прокуратурою області за ч. 3 ст. 368 КК України (одержання неправомірної вигоди службовою особою, поєднане з вимаганням неправомірної вигоди), - повідомили в прокуратурі.

Як раніше писала «Справжня Варта», податківця на районі спіймали на хабарі. За щомісячний хабар він обіцяв не перевіряти підприємця.

Керівника районної ОДПІ ДФС затримано "на гарячому", під час отримання їм  6 тис. грн. з 10 тис.грн. "замовлених".

Досудове розслідування проводиться прокуратурою області за ч. 3 ст. 368 КК України (одержання неправомірної вигоди службовою особою, поєднане з вимаганням неправомірної вигоди). Зараз слідчі прокуратури за оперативного супроводу УСБУ в області та УЗЕ в області ДЗЕ НП України проводять  обшуки за місцем роботи та мешкання підозрюваного.

В іншому районі дрібний сільський чиновник "заробив" на хабарі 21 тис. грн. В таку суму спеціаліст-землевпорядник однієї з сільських рад оцінив сприяння про відведення 0,15 га землі.

Зловмисника затримали "на гарячому" у власному робочому кабінеті - під час передачі йому останнього траншу у розмірі 5 тис. грн. Загальна сума неправомірної вигоди становить 21 тис. грн.

Також  засуджено майора-податківця.

comments powered by HyperComments