Затриманий чоловік, якого підозрюють у здійсненні пограбування

Неділя, 23 квітня 2017, 14:34
Співробітниками харківської поліції був затриманий чоловік, якого підозрюють в пограбуванні 59-річного водія маршрутного таксі.
Затриманий чоловік, якого підозрюють у здійсненні пограбування

Як було вказано на офіційній сторінці поліції Харкова в мережі «Фейсбук», працівниками Слобідського відділу поліції був викритий у скоєнні даного злочину 36-річний мешканець Харкова. Сталося це після того, як вчора близько восьмої години вечора до співробітників правоохоронних органів звернувся водій таксі. Він розповів, що на автобусній зупинці незнайомий чоловік вихопив у нього сумку, де знаходились гроші сумою 2500 гривень, а потім скрився.  

Після розшуку було викрито 36-річного мешканця міста, якого підозрюють у скоєнні даного злочину. Було відкрите відповідне кримінальне провадження, зловмиснику загрожує до чотирьох років позбавлення волі.

Крім того, в Харкові зараз триває розшук зловмисника, який здійснював напади на кіоски. В обох таких точках він викрав 700 гривень. Чоловік трощив вітрини, а потім забирав гроші з каси. Також нещодавно було засуджено так званого «вільшанського розбійника», який, взявшись за ножа, намагався пограбувати свою начальницю. Її він звинувачував у невиплаті заробітної платні. Зловмисник кілька разів вдарив потерпілу ножем, але на допомогу прийшли її родичі. Згодом він був затриманий правоохоронцями.

comments powered by HyperComments