Громадяни влаштували гонитву за автокрадіями на Танкопія/ Відео

Четвер, 27 квітня 2017, 19:02
Вони на БМВ наздогнали і заблокували викрадену Ауді
Громадяни влаштували гонитву за автокрадіями на Танкопія/ Відео

25 квітня, близько 23-ї години, на перехресті вулиць Танкопії - Харківських дивізій, екіпаж патрульної поліції здійснив зупинку на червоний сигнал світлофору. Попереду службового автомобіля знаходився автомобіль Ауді А4, який також здійснив зупинку. В цей час, з вулиці Харківських дивізій виїхав автомобіль марки БМВ, який заблокував рух Ауді А4. Водій Ауді А4 почав здавати назад, внаслідок чого здійснив зіткнення зі службовим поліцейським автомобілем Тойота Пріус, а потім почав рух вперед, зіткнувшись з авто БМВ. Таким чином, авто Ауді А4 намагалося виїхати, проте нічого не виходило. В момент коли автомобіль повністю заблокували, пасажир Ауді А4 вискочив з авто та намагався втекти. Проте, патрульні поліцейські затримали громадян.

Як повідомили поліцейським громадяни, які знаходилися в автомобілі БМВ, вони переслідували автівку Ауді А4, так як її водій та пасажири можливо вчиняють крадіжки з авто. За даним фактом на місце викликали слідчо-оперативну групу. Також, під час оформлення дорожньо-транспортної пригоди, патрульні помітили у водія Ауді А6 ознаки наркотичного сп'яніння. Тому, громадянина запросили до наркологічного центру пройти огляд на стан сп'яніння, де чоловік здав відповідні аналізи. За словами медиків, результат огляду повідомлять через п'ять діб.

На водія Ауді А4 патрульні склали два адміністративні протоколи за вчинення ДТП (ст. 124 КУпАП) та підозру на стан сп'яніння (ст.130 КУпАП). Наразі інформація щодо причетності громадян, які перебували в автомобілі Ауді А4, до крадіжок з автомобілів перевіряється слідчими, - повідомили у патрульній поліції.

Як раніше писала «Справжня Варта», троє підлітків 14 і 15 років зламали двері гаражу і винесли металевий бак для води, авторадіатор, труби та металолом.

Збитки оцінені в 1500 гривень.

Слідчим Дергачівського відділу поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

Раніше було затримано серійного автокрадія з передмістя Харкова.

Він викрадав з автівок акумуляторні батареї, магнітофон, інструмент.

comments powered by HyperComments