Поліція затримала неадеквата, який сокирою рубанув людину на вулиці

П'ятниця, 12 травня 2017, 12:33
Він пояснив свої дії "раптовим конфліктом із постраждалим"
Поліція затримала неадеквата, який сокирою рубанув людину на вулиці

Нагадаємо, що 10 травня удень на вулиці Краснодарській 66-річного харків’янина рубанули кілька разів сокирою.

За словами постраждалого, це зробив якийсь невідомий у чорному одязі. Літнього чоловіка с травмами голови і  грудної клітини госпіталізовано.

Як повідомили у ГУНП, був затриманий 38-річний безробітний харків’янин. Встановлено, що мотивом злочину став раптовий конфлікт із постраждалим.

- Чоловіку повідомлено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 115 (замах на умисне вбивство) Кримінального кодексу України, - повідомив начальник Немишлянського ВП полковник поліції Андрій Ліхачов.

Як раніше писала «Справжня Варта», харків'янина намагалися прирізати на парковці невідомо за що. Зловмисник-іноземець був напідпитку.

Під час проведення досудового розслідування було встановлено, що на паркувальному майданчику між потерпілим та незнайомцем, який перебував у стані алкогольного сп`яніння, виник конфлікт. Молодик достав розкладний ніж та почав наносити удари в область тулубу. Потерпілий намагався забрати у нього ніж, але підійшов другий невідомий та почав наносити удари руками і ногами.

Також вітчим, який сокирою зробив з пасинка інваліда, заплатить за лікування 200 тис.грн.

Спочатку пасинок кілька разів вдарив його кулаком в обличчя, а той уночі стукнув його сокирою

Цей випадок стався у у листопаді 2016 року. Але це вже другий схожий випадок у Дергачах, коли названий батько б'є пасинка сокирою по голові.

comments powered by HyperComments