Харків'янин підрізав опонента за неповагу до старших

Понеділок, 22 травня 2017, 12:34
Сварка відбулася у кафе
Харків'янин підрізав опонента за неповагу до старших

Як повідомили поліцейські, четверо місцевих жителів розпивали спиртні напої у кафе. Зібравшись додому, компанія друзів ще певний час перебувала біля кафе.

56-річний відвідувач став казати чоловікам, що вони не поважають людей похилого віку. На що товариші відповіли фразою, яка здалася образливою опонентові. Тоді між 31-річним та 56-річним місцевими мешканцями почалась словесна перепалка, яка переросла у бійку. З нав’язливою метою покарати свого кривдника, старший чоловік витяг з кишені ножа та наніс один удар в область грудної клітини.

Подія сталася у Балаклії. Потерпілий наразі знаходиться на лікуванні в Балаклійській районній лікарні. Стан його здоров’я лікарі оцінюють як задовільний.
За даним фактом слідчим Балаклійського відділу поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 122 (умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Як раніше писала «Справжня Варта»,  на Ярославській з'ясовували стосунки з ножем і пістолетом/ Фото.

Прибувши за вказаною адресою, поліцейські побачили групу людей з ознаками алкогольного спяніння. Патрульні помітили, що один із чоловіків мав поранення на нозі. Правоохоронці почали зясовувати, що трапилося між громадянами. Під час встановлення осіб, полісмени виявили у одного із чоловіків предмет, схожий на пістолет "Флобер", а також предмет, схожий на ніж, - повідомили патрульні.

comments powered by HyperComments