Зграя сумських злодіїв гастролювала по районам Харківщини/ Відео

Понеділок, 22 травня 2017, 13:32
Поліцейські затримали приїзжих хлопців, коли вони для поліпшення свого "важного матеріального становища" "тиріли" акумулятори
Зграя сумських злодіїв гастролювала по районам Харківщини/ Відео

18 травня до відділу поліції надійшли сім повідомлень від жителів Богодухівського району. Вони виявили відсутність акумуляторних батарей на своїх транспортних засобах, в одному випадку у чоловіка зникли вудки. Як розповіла прес-офіцер Богодухівського відділу поліції Юлія Кузьміна, встановлено, що 4 крадіжки сталися в місті Богодухові та 3 - в селищі Полкова-Микитівка.

За скоєння злочинів в результаті проведених розшукових заходів працівниками поліції затримані чотири жителя Сумської області віком від 16 до 25 років. У них вилучені речові докази.

- Встановлено, що зловмисники скоювали крадіжки не тільки на території Богодухівського району, а й по всій області, - розповів заступник начальника Богодухівського відділу поліції – начальник кримінальної поліції Володимир Ніконенко. - Зловмисники затримані згідно зі ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України, їм повідомлено про підозру.

comments powered by HyperComments