Пересічний громадянин на прийомі обікрав держслужбовицю, яка його приймала

Четвер, 25 травня 2017, 06:01
До того, як його викрили, скаржник встиг поліпшити своє матеріальне становище на 6 тис.грн.
Пересічний громадянин на прийомі обікрав держслужбовицю, яка його приймала

Саме таку суму 36-річний, раніше судимий за аналогічні злочини мешканець Шевченківського району встиг зняти з банківської карти держслужбовиці, - повідомляє «Справжня Варта».

- З’ясовано, що чоловік перебував в державній установі і скористався тимчасовою відсутністю співробітника в кабінеті. Він викрав із сумочки гаманець з 800 гривнями та банківською карткою з пін-кодом. В подальшому він зняв з картки більше 6000 гривен та всіма коштами розпорядився на власний розсуд, - розповів начальник Шевченківського відділення Андрій Ковалевський. – На даний час збитки відшкодовані.
Слідчим Шевченківського відділу поліції було відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до 5 років позбавлення волі.

Матеріали направлені до суду.

Як раніше писала «Справжня Варта», "ведмежатники" взяли черговий приватний сейф. До правоохоронців звернулася 46-річна жінка та повідомила, що хтось проник до її домоволодіння і скоїв крадіжку з сейфу 4 тисяч доларів США, 25 тисяч гривень. З місця події вилучено речові докази.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments