Генпрокуратура оприлюднила відео затримання Денисюка/ Відео

Четвер, 25 травня 2017, 10:05
Екс-керівнику харківської податкової підозрюють за ч. 1 ст. 255, ч. 4 ст. 28, ч. 2 ст. 364 КК України
Генпрокуратура оприлюднила відео затримання Денисюка/ Відео

За словами головного військового прокурора України Анатолія Матіоса, дії Денисюка в період з липня по грудень 2011 року заподіяли державі збитків на загальну суму 308 мільйонів 214 тисяч 835 гривень, - повідомляє «Справжня Варта»

Крім Денисюка, затримані Андрій Роздайбеда, який  теж очолював обласне ГУ Міндоходов, екс-заступник головного податківця області Тетяна Маслова, екс-начальник Харківської ОДПІ Андрій Криволапов, - повідомляє видання Цензор.нет.

Як раніше писала «Справжня Варта», поліція з прокуратурою провела наймасштабнішу в історії України спецоперацію. Зараз частина учасників злочинних «схем» вже затримана, решту – затримують і доставляють до столичного суду для обрання міри запобіжного заходу.

«Я думаю, що це найбільша антикорупційна операція, яка проходила й триває досі у масштабах країни. Близько 96 мільярдів гривень збитків група виявила. І зараз тут розташований штаб, тому що тут в спеціальному оперативному режимі проходить координація затримань підозрюваних по всій країні», – зазначив Арсен Аваков, додавши, що їх прийматимуть і в аеропорту Києва і направлятимуть до суду.

У проведенні спецоперації беруть участь 1700 співробітників Національної поліції і близько 500 військових прокурорів. Учасники спецоперації вже з’ясували, що упродовж 2011-2014 років так звані «податкові ями» допомогли вивести в тінь близько 96 мільярдів гривень.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments