Злодій з гранатою намагався пограбувати відділення банку

П'ятниця, 26 травня 2017, 15:41
Спаву розбійника скеровано до суду
Злодій з гранатою намагався пограбувати відділення банку

У червні минулого року чоловік зайшов до приміщення одного з банків, розташованого у Салтівському житловому масиві. В руках він тримав гранату. Висмикнувши запобіжне кільце, нападник став вимагати гроші. Однак, отримати їх не встиг. Працівники банку натиснули «тривожну кнопку» , - повідомляє «Справжня Варта».

Коли приїхали співробітники охоронного агентства, зловмисник утік через «чорний хід». Майже два роки переховувався від слідства. Минулого місяця його затримали, повідомив керівник місцевої прокуратури №4 Володимир Купріянов.

Як раніше писала «Справжня Варта», сімейна пара з'ясовувала стосунки гранатою. Поліція попередила можливу трагедію.

Як раніше писала «Справжня Варта», навіть харківські селянки вже ходять з гранатами.

За словами селян, гранати, міни, вибухівку вони десь находять і або планують здати "на метал", або приберегти для самозахисту.

Так, під час відпрацювання території у селі Ківшарівка /село розташовано на "межі" Куп’янського і Дворічанського  районів/ вони відібрали у 29-річної селянки щось "зовні схоже на підствольну гранату без будь-яких маркувань". Селянка планувала здати гранату на металобрухт.

Нагадаємо про чергове пограбування кредитної установи: невідомий був озброєний гранатою. За словами очевидців, чоловік зайшов до кредитної установи та, звертаючись до працівників, вимагав віддати йому гроші. У разі невиконання його вимог він погрожував підірвати гранату прямо посеред приміщення.  У результаті чоловік заволодів сумою у 3500 гривень.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments