З клуба "Малібу" винесли сейф

Вівторок, 30 травня 2017, 13:26
Поліція розшукує злодіїв
З клуба "Малібу" винесли сейф

Повідомлення про крадіжку надйшло сьогодні зранку. Фітнес-центр обікрали, проникнувши через вікно приміщення спорткомплексу, розташованого на проспекті Московському поблизу станції метро «Палац Спорту», - повідомляє «Справжня Варта».

Зловмисники винесли комп’ютерний монітор, сейф та інші речі.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група Немишлянського відділу поліції, проводиться огляд приміщення та встановлюється чіткий перелік зниклих речей.

Дана подія внесена до Журналу єдиного обліку правопорушень, найближчим часом буде прийнято рішення про кваліфікацію події згідно з чинним законодавством.

Наразі правоохоронцями вживаються всі необхідні заходи для встановлення обставин події та особи правопорушника, - повідомили у ГУНП.

Як раніше писала «Справжня Варта», на Харківщині почастішали крадіжки сейфів.

Черговий сейф зловмисники викрали з будинку мешканця Куп’янська. Зі слів 38-річного потерпілого, невідомі викрали з його домівки металевий сейф, в якому знаходились вироби із золота вагою близько 400 грам, 109 000 гривень, 22800 доларів та документи.

Також злодії проникли до кабінету бізнесмена і "вскрили" сейф. Їхня здобич, про що заявив підприємець - 900 тис.грн.

Крадіжка сталася у Дергачах в ніч з 6 до 7 квітня.

У Дергачах  робітник знайшов ключ від сейфу старого хазяїна. Користуючись похилим віком господаря, він потихеньку накрав у нього 7 тисяч доларів.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments