У Харкові модну горілку робили з дешевого спирту

П'ятниця, 9 червня 2017, 19:33
Правоохоронці виявили черговий цех, де виробляли фальсифікат
У Харкові модну горілку робили з дешевого спирту

Всього правоохоронці вилучили близько трьох тон "горілки" , - повідомляє «Справжня Варта».

Зловмисники фасували її у п’ятилітрові  ємності.

Операцію було проведено прокуратурою області спільно з ГУ ДФС в області.

Як повідомив начальник відділу прокуратури області Артур Оганнісян, кримінальне провадження розпочато  за фактом незаконного виготовлення,  зберігання та збуту підакцизних товарів - алкогольних напоїв (ч. 1 ст. 204 КК України). Наразі обшуки тривають, проводяться інші слідчі дії. Призначені судово-хімічні експертизи. Встановлюються канали поставок та збуту фальсифікату.

Як раніше писала «Справжня Варта»,Jack Daniel's підробляли в туалеті в Чугуєві.

Підпільний цех з виготовлення алкогольного фальсифікату знайдено в домоволодінні зловмисника з Чугуєва . Під час обшуку в гаражі виявлено та вилучено більше 3 тонн спирту, близько 0,5 тонн «готової» продукції, фасованої в тетра-паках та пляшках, понад 1 тисячу упаковок з назвами та логотипами брендів відомих виробників горілки та  коньяку, а також обладнання.

Також на Харківщині СБУ припинила реалізацію фальсифікованих ліків.

Правоохоронці встановили, що організували продаж підробок посадовці одного з підприємств, що спеціалізується на роздрібній торгівлі фармпрепаратами. Ділки через мережу власних аптек та аптечних пунктів у приміщеннях харківських лікарень реалізовували населенню фальшиві ліки.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments