Була викрита злочинна група, яка торгувала посадами

Субота, 10 червня 2017, 16:31
Співробітники прокуратури викрили злочинну групу, яка мала намір продати посаду керівника державного агропідприємства за 70 000 доларів.
Була викрита злочинна група, яка торгувала посадами

Співробітники харківської прокуратури та УСБУ разом з представниками Національної поліції викрили злочинну групу. Зловмисники мали намір отримати неправомірну вигоду за те, що вони влаштують одного громадянина на посаду керівника одного із державних сільгосппідприємств Харківської області, повідомляє прокуратура Харківщини.

Денис Маслій, заступник начальника управління прокуратури області, заявив, що троє чоловіків вимагали 70 тисяч доларів за високу посаду, використавши при цьому особисті зв'язки у Міністерстві агрополітики та продовольства України.

Зловмисники були затримані під час отримання хабаря сумою в 38 тисяч гривень. Другу частину обіцяної суми їм мали віддати вже після призначення на посаду. Один посередник був затриманий в Києві, другий – в Одесі, третій – у Харкові. Досудове розслідування проводять співробітники слідчого управління ГУ НП в Харківській області. Наразі зловмисники затримані у порядку ст. 208 КПК України.

Як повідомляла «Справжня варта», в Харкові будуть судити «фейкових» поліцейських, які під виглядом правоохоронців займалися розбоєм. Взимку вони, вдягнувшись у камуфляжний одяг, представились в якості правоохоронців родині місцевого фермера. Злочинці побили його дружину та мати, а потім пограбували їх. А потім почали вимагати гроші з господаря ферми.  

comments powered by HyperComments