Професуру затримали на хабарі

Понеділок, 12 червня 2017, 18:41
Начальник відділу та головний спеціаліст академії вимагали та отримали від студента 3 тис. грн
Професуру затримали на хабарі

Цю таксу вони виставили за успішне складання студентом іспитів та переведення його на наступний навчальний курс, - повідомляє «Справжня Варта»

У якому саме виші затримано хабарників, прокуратура Харківській області не повідомляє. Затримання проведено прокуратурою Харківської області спільно з УЗЕ в області ДЗЕ НПУ

Наразі вирішується питання щодо оголошення підозри за ч. 3 ст. 369-2 КК України (зловживання впливом) та затримання у порядку ст. 208 КПК України.

Прокуратура процесуально керує у кримінальному провадженні.

Під час обшуку вилучені ще 21 тис. грн., які були розкладені різними сумами по конвертах. Наразі слідчі з''ясовують їх походження.
 

Як раніше писала «Справжня Варта», співробітники прокуратури викрили злочинну групу, яка мала намір продати посаду керівника державного агропідприємства за 70 000 доларів.

Зловмисники мали намір отримати неправомірну вигоду за те, що вони влаштують одного громадянина на посаду керівника одного із державних сільгосппідприємств Харківської області, повідомляє прокуратура Харківщини.

Денис Маслій, заступник начальника управління прокуратури області, заявив, що троє чоловіків вимагали 70 тисяч доларів за високу посаду, використавши при цьому особисті зв'язки у Міністерстві агрополітики та продовольства України.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments