Поліцейські довели причетність молодика до побиття поліцейського на Танкопія

Середа, 14 червня 2017, 15:34
22-річного молодика та його поплічника було викрито ще на початку травня
Поліцейські довели причетність молодика до побиття поліцейського на Танкопія

В результаті проведених заходів слідчими доведена причетність 22-річного чоловіка до скоєння розбійного нападу на поліцейського. 13 червня йому вручено повідомлення про підозру у скоєнні тяжкого злочину, - повідомляє «Справжня Варта».

Нагадаємо, на початку травня зухвала злочинна група була затримана працівниками Управління карного розшуку спільно з оперативними службами територіальних відділів поліції та бійцями спецпідрозділу «КОРД».

На рахунку зловмисників скоєння майже 20 тяжких злочинів – розбої, грабежі та зухвалий напад на інспектора Управління патрульної поліції м. Харкова, який вони скоїли 9 грудня 2016 року на вулиці Танкопія. Правоохоронець дотепер перебуває у тяжкому стані.

Зараз вирішується питання щодо повідомлення про підозру у скоєнні нападу 23-річному члену угруповання.

Як раніше писала «Справжня Варта», на початку грудня 2016 року патрульний Василь Миколайович Маркович  був доставлений до реанімації від будинку на вулиці Танкопія.

За попередніми даними встановлено, що на нього напали двоє невідомих та нанесли йому тілесні ушкодження. На момент нападу він був не у формі і без табельної зброї.

 Кримінальне провадження відкрите за ч. 4 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments