Двоє обікрали колекціонерів на "блошиному ринку" в парку Артема

Понеділок, 19 червня 2017, 19:01
Поки один молодик крав, другий стояв поблизу "на шухері"
Двоє обікрали колекціонерів на "блошиному ринку" в парку Артема

Серед вкраденого пам'ятна настільні медаль до 70-річчя митрополита Никодима і буклет монет Нацбанку до Революції Гідності, - повідомляє «Справжня Варта»

Як повідомили патрульні, 18 червня, близько 12 години, екіпажу поліції надійшов виклик - "Невідомий відкрито заволодів антикварною монетою представленою на виставці у парку Артема".

Полісмени затримали невідомого чоловіка, який підходив за орієнтуванням. В результаті поверхневого огляду у громадянина виявили схожу на викрадену антикварну монету

Через деякий час до поліцейських звернувся громадянин, який повідомив, що з його коллекції також викрали експонати. Заявник додав, що бачив, як затриманий патрульними чоловік декілька разів підходив до авто припаркованого поблизу парку Артема. Полісмени перевірили надану громадянином інформацію та з'ясували, що викрадач ймовірно діяв не сам. Поблизу автівки знаходився ще один чоловік.

Для з`ясування всіх обставин події патрульні викликали слідчо-оперативну групу. Під час огляду авто, у присутності понятих, поліцейські виявили низку антикварних монет. Наразі слідчі встановлюють всі обставини події.

Як раніше писала «Справжня Варта», патрульні затримали чоловіка, який вкрав 17 кілограмів сиру.

Нeвідомий на провулку Брянському, 7. відкрито заволодів 17-ма кілограмами сиру вартістю 1625 гривeнь.

Як з'ясували патрульні, затриманий вжe має проблeми з законом – наразі на громадянина відкритe кримінальне провадження за частиною 2 статті 185(Крадіжка)Кримінального Кодeксу України .

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments