Власник квартири знайшов в ній задушену квартирантку

Четвер, 29 червня 2017, 07:02
Слідчі підозрюють, що стався розбій з умисним вбиством
Власник квартири знайшов в ній задушену квартирантку

Господар розповів копам, що дівчина-студентка кудись зникла, після чого він вирішив перевірити свою квартиру. І знайшов там її мертвою, - повідомляє «Справжня Варта»

Сама 22-річна дівчина приїхала до Харкова з сусідньої області та навчалася в одному з коледжів.

Правоохоронці вживають комплекс оперативно-розшукових заходів для встановлення обставин загибелі дівчини та осіб, причетних до скоєння злочину. Факт події внесений до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство), ч. 4 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України.

Як раніше писала «Справжня Варта», робітник з друзями задушив уві сні торговку рибою заради грошей.

30-річний чоловік, якого вже було раніше засуджено за злочин, допомагав по господарству та засолював рибу, якою вона торгувала.

Але спокусившись на легку здобич, разом з друзями напав на стареньку уночі і придушив її. Тіло вони сховали у підвалі гаражу. Зобич вбивця склал 20 тис.грн.

Подія сталася у квітні 2012 року у Валківському районі.

Також бабусю ледве не задушив сусід заради грошей.

79-річна  пенсіонерка розповіла, що ввечері забула замкнути двері і до неї у кімнату зайшов 34-річний чоловік, який мешкає неподалік у приватному будинку.

Сусід почав вимагати у бабусі гроші, потім став її душити та бити. Злодій, не знайшовши грошей, заволодів каблучкою, годинником, старовинними ложками та ліхтарем.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments