Затримано грабіжника "скупок" у деяких областях

Понеділок, 10 липня 2017, 10:55
Молодий, 25-річний хлопець "гастролював" по трьом областях
Затримано грабіжника "скупок" у деяких областях

Предметом його інтересу ставали кредитні установи Харківської, Донецької та Дніпропетровської областей, - повідомляє «Справжня Варта»

Ніж та пістолет - цим він залякував співробітників ломбардів.

"Загальна сума награбованого становить 78 тисяч гривень. Речові докази вилучені. Досудове розслідування відкрите за статтею «розбій» Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає від 7 до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна. Зловмисник затриманий", - повідомив начальник ГУНП у Харківській області Анатолій Дмитрієв.

Зараз молодика перевіряють на причетність до схожих злочинів на цих та інщших областях України.

Як раніше писала «Справжня Варта», 1 липня близько 16:30 на проспекті Петра Григоренка у Харкові була пограбована чергова кредитна установа.

Зловмисник зайшов до установи, на ньому були надягені кепка та медична маска. Погрожуючи пістолетом, він забрав близько 20 тисяч гривень з каси та втік. На момент злочину у приміщенні були охоронець та жінка-касир. Вони не постраждали. 

Кримінальне провадження відкрите за ч. 1 ст. 187 (розбій) ККУ. Зараз правоохоронці працюють над встановленням та затриманням особи, причетної до скоєння злочину.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments