У Харкові пограбували кредитну установу

П'ятниця, 14 липня 2017, 11:01
Працівники поліції розшукують чоловіка за скоєння двох розбійних нападів на кредитні установи.
У Харкові пограбували кредитну установу

За цнформацією прес-служба Нацполіції, події сталися 13 липня на вулиці Сумській та проспекті Гагаріна, повідомляє Справжня Варта.

Близько 16:30 до Київського відділу поліції надійшла інформація про скоєння розбійного нападу на кредитну установу. Попередньо встановлено, що до приміщення зайшов невідомий з медичною маскою на обличчі. Погрожуючи працівниці предметом, схожим на пістолет, заволодів грошима з каси в сумі майже 14 000 гривень.

О 17:40 до Основ'янського відділу поліції надійшло аналогічне повідомлення. Прикриваючи обличчя рукою та погрожуючи предметом, схожим на пістолет, невідомий виніс з приміщення установи майже 10 тисяч гривень.

Під час опитування постраждалі майже однаково описали правоохоронцям зовнішній вигляд нападника та надали схожі прикмети: зріст 180-185 см, сорочка біла з чорним, світлі брюки та кепка, смаглявий відтінок шкіри.
З місць події вилучені речові докази. Факти подій внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України. Вживаються заходи для затримання зловмисника.

Більше кримінальних новин читайте на сайті Справжня Варта.

comments powered by HyperComments